Aluepäällikkö


Haemme Lantmännen Unibake Finland myyntitiimiin aluepäällikköä vastaamaan alueellisista vähittäiskaupan asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Myyntialueena Helsinki ja Länsi-Uusimaa.

Kehität asiakkaidemme myyntiä ja toteutat myyntiä edistäviä konsepteja ja kampanjoita yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Raportoit retail myyntipäällikölle.

Odotamme Sinulta

- Vähittäiskaupan myynnin tuntemusta vähintään kolmen vuoden ajalta

- Soveltuvaa kaupallista tai elintarvikealan koulutusta

- Hyviä myynti-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja

- Järjestelmällistä ja aikaansaavaa työskentelytapaa

- Pitkäjänteisyyttä ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

- Aktiivista, oma-aloitteista ja innostunutta otetta työhön

- Kykyä käyttää ja hyödyntää nykyaikaisia myynnin työkaluja ja järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle

Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä kansainvälisessä yrityksessä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 26.3.2023 mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Teppo Lehtonen, puh. 0440 710216, soita tiistaina 14.3. klo 14-16 ja tiistaina 21.3. klo 14-16.Teppo Lehtonen
0440 710216