Food Service aluepäällikkö


Have an appetite for more?

Haemme Lantmännen Unibake Finlandin Food Service – organisaatioon aluepäällikköä pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä raportoit myyntipäällikölle.

Asiantuntemustasi kaivataan!
Tehtävässä vastaat Lantmännen Unibake Finlandin alueellisista asiakkaista ja tukkuliikeyhteistyöstä, sekä niiden kehittämisestä. Aktiivisen myyntityön lisäksi kuuluu vastuualueeseesi tuote- ja konseptikoulutusten sekä myyntiä edistävien tapahtumien järjestäminen.​ Toteutat asiakkaidemme myyntiä edistäviä projekteja ja kampanjoita yhteistyössä organisaatiomme kanssa.​

Sinulla on soveltuva kaupallisen tai elintarvikealan koulutus sekä Food Service-alan ja/tai myynnin tuntemusta. Sinulla on hyvät myynti-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaisia myynnin työkaluja ja järjestelmiä. Englannin kielen taito on tehtävässä hyödyksi.

Sinä olet ystävällinen, avoin ja positiivinen. Lähestyt tehtäviäsi asiakaskeskeisesti, työskentelet järjestelmällisesti, oma-aloitteisesti ja pitkäjänteisesti, sekä hahmotat kokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle
Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä kansainvälisessä yrityksessä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet
Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si 10.7.2022 mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Töllinen , myyntipäällikkö, puh 050 586 0303.

More information about us: www.lantmannen-unibake.com/fi