Kausityöntekijöitä vappu- ja kesäsesonkiin Vammalan leipomoon


Haemme joukkoomme Vammalan leipomoon

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ

Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen kausityö? Sinä voit olla yksi niistä tärkeistä henkilöistä, joilla on sormensa pelissä siinä, että kauppojen hyllyiltä löytyy suomalaisten rakastamia makeita herkkuja, kuten Vaasan donitseja ja Isoäidin piiraita.

Leipomossamme on tarvetta yhteensä noin 10-12 kausityöntekijälle. Suurin osa tehtävistä ajoittuu huhtikuun ajaksi vappusesonkiin. Osa tehtävistä jatkuu myös vappusesongin jälkeen koko kesäkauden ajan syyskuulle saakka. Kerro hakemusta jättäessäsi, oletko kiinnostunut työskentelemään vappusesongin vai koko kesäkauden ajan kanssamme.

Tehtäväkenttäsi

Työskentelet esimerkiksi tuotteiden pakkaukseen liittyvissä tehtävissä, valvot leivonnan eri vaiheita sekä koneiden toimintaa. Leivomme ja pakkaamme nykyaikaisten laitteiden avulla ja tulet operoimaan työssäsi tietokoneohjattuja laitteita itsenäisesti perehdytysjakson jälkeen. Leipomossa työvuoroja on myös viikonloppuisin sekä ilta- ja yöaikaan.


Työssä tarvittavat osaamiset ja ominaisuudet

Solahdat joukkoomme vaivattomasti, jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työhön
  • osaat toimia rauhallisesti ja ratkaisuhakuisesti myös yllättävissä tilanteissa
  • olet sopeutuvainen ja avoin tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään yhteistyössä muiden kanssa
  • olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • pystyt keskittymään työssäsi useampaan asiaan samanaikaisesti ja havainnoimaan kokonaisuutta
  • pystyt sopeutumaan fyysiseen vuorotyöhön

Alan kokemuksen, koulutustaustan tai opinnot katsomme eduksesi. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa työympäristössä. Turvallisuusohjeistuksemme ovat suomenkielisiä ja haluamme varmistaa, että jokainen työntekijämme pystyy tekemään työnsä oikein ja turvallisesti.

Vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta teollisesta leivonnasta, hae silti rohkeasti. Pääset oppimaan uutta kanssamme ja perehdytämme tehtäviin kattavasti.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Kausitöissä meillä pääset näkemään huippuunsa hiotun ja tehokkaan leivonta- ja lähettämöprosessin sekä oppimaan ammattitaitoisilta kollegoilta. Pyrimme mahdollistamaan jatkuvuutta työntekijöillemme myös vappu- ja kesäkauden jälkeen. Vaasanilla olemme ylpeitä pitkistä työuristamme, joka kertoo siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä ja työ pysyy mielenkiintoisena vuodesta toiseen.

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Toimimme vastuullisesti, joka näkyy meillä myös vastuullisuutena henkilöstöämme kohtaan. Pidämme yhdessä huolta toisistamme ja varmistamme, että työympäristö on turvallinen ja terveellinen jokaiselle vaasanilaiselle.

Huolehdimme, että jokainen kesätyöntekijä perehdytetään työhönsä sekä osaksi työyhteisöä. Meiltä saat arvokasta kokemusta turvallisista työskentelytavoista, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen, minne urasi viekin myöhemmin. Panostamme myös laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja haluamme tarjota hyviä kokemuksia työelämästä.

Ja eikun hakemusta sisään!

Hae tehtävää viimeistään 5.2.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Meille pystyt hakemaan myös ilman CV:tä jättämällä hakemuksen sekä lyhyen esittelytekstin itsestäsi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme ensimmäiset haastattelut tammikuun aikana. Hyödynnämme osana rekrytointiprosessiamme Recright -videohaastattelutyökalua, jonka jälkeen tapaamme vielä prosessissa etenevien kandidaattien kanssa kasvotusten ennen työtarjousten tekemistä. Kutsumme etenevät kandidaatit videohaastatteluun sähköpostilla ja tulemme olemaan kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jussi Salonen, jussi.salonen@vaasan.com p. 0204462926.