Kesätyöntekijöitä Vantaan lähettämöön


Haemme joukkoomme Vantaan leipomon lähettämöön

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen kesätyö? Sinä voit olla yksi niistä tärkeistä henkilöistä, joilla on sormensa pelissä siinä, että kauppojen hyllyiltä löytyy herkullista ja tuoretta leipää.

Lähettämössämme on tarvetta noin 10 kausityöntekijälle. Suurin osa tehtävistä ajoittuu touko - elokuulle. Mikäli olisit valmis aloittamaan kesätöissä jo aikaisemmin kevään aikana, mainitsethan tästä jättäessäsi hakemustasi meille.

Tehtäväkenttäsi

Työskentelet lähettämössä tuotteiden keräilyyn liittyvissä tehtävissä. Asiakaskeräilyssä kokoat leipälaatikoihin tilausten mukaiset leivät asiakaskohtaisesti, jonka jälkeen laatikot siirtyvät lastattaviksi jakeluautoihin. Leivomme ja pakkaamme nykyaikaisten laitteiden avulla ja tulet operoimaan työssäsi tietokoneohjattuja laitteita itsenäisesti perehdytysjakson jälkeen. Lähettämötyössä suurin osa työvuoroista sijoittuu ilta- ja yöaikoihin.


Työssä tarvittavat osaamiset ja ominaisuudet

Solahdat joukkoomme vaivattomasti, jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työhön
  • osaat toimia rauhallisesti ja ratkaisuhakuisesti myös yllättävissä tilanteissa
  • olet sopeutuvainen ja avoin tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään yhteistyössä muiden kanssa
  • olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • pystyt keskittymään työssäsi useampaan asiaan samanaikaisesti ja havainnoimaan kokonaisuutta
  • pystyt sopeutumaan fyysiseen vuorotyöhön

Alan kokemuksen, koulutustaustan tai opinnot katsomme eduksesi. Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa työympäristössä. Turvallisuusohjeistuksemme ovat suomenkielisiä ja haluamme varmistaa, että jokainen työntekijämme pystyy tekemään työnsä oikein ja turvallisesti.

Vaikka sinulla ei vielä olisi kokemusta teollisesta leivonnasta, hae silti rohkeasti. Pääset oppimaan uutta kanssamme ja perehdytämme tehtäviin kattavasti.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Kesätöissä meillä pääset näkemään huippuunsa hiotun ja tehokkaan leivonta- ja lähettämöprosessin sekä oppimaan ammattitaitoisilta kollegoilta. Pyrimme mahdollistamaan jatkuvuutta kesätyöntekijöillemme myös kesäkauden jälkeen. Vaasanilla olemme ylpeitä pitkistä työuristamme, joka kertoo siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä ja työ pysyy mielenkiintoisena vuodesta toiseen.

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Toimimme vastuullisesti, joka näkyy meillä myös vastuullisuutena henkilöstöämme kohtaan. Pidämme yhdessä huolta toisistamme ja varmistamme, että työympäristö on turvallinen ja terveellinen jokaiselle vaasanilaiselle.

Huolehdimme, että jokainen kesätyöntekijä perehdytetään työhönsä sekä osaksi työyhteisöä. Meiltä saat arvokasta kokemusta turvallisista työskentelytavoista, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen, minne urasi viekin myöhemmin. Panostamme myös laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja haluamme tarjota hyviä kokemuksia työelämästä.

Ja eikun hakemusta sisään!

Hae tehtävää viimeistään 5.2.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Meille pystyt hakemaan myös ilman CV:tä jättämällä hakemuksen sekä lyhyen esittelytekstin itsestäsi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme ensimmäiset haastattelut tammikuun aikana. Hyödynnämme osana rekrytointiprosessiamme Recright -videohaastattelutyökalua, jonka jälkeen tapaamme vielä prosessissa etenevien kandidaattien kanssa kasvotusten ennen työtarjousten tekemistä. Kutsumme etenevät kandidaatit videohaastatteluun sähköpostilla ja tulemme olemaan kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa lähettämöpäällikkö Tommi Wilenius, tommi.wilenius@vaasan.com p. 0204462563.