Leipomotyöntekijöitä Kiiminkiin (osa-aikaisia)


Haemme joukkoomme Kiimingin leipomoon

LEIPOMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tiimissämme on tarvetta leipomotyöntekijöille. Tehtävät ovat osa-aikaisia (8h/viikko) ja vakituisia. Työvuoroja tehdään pääsääntöisesti viikonloppuisin eri vuorokauden aikoina tuotannon ja työvuorokierron mukaisesti.

Tehtäväkenttäsi
Työskentelet pääasiallisesti taikinantekoon ja ylöslyöntiin tai ennaltapakkaukseen liittyvissä tehtävissä. Työhösi kuuluu prossien sekä koneiden valvontaa. Vaikka jokaisella työntekijällä on oma selkeä vastuualueensa, teemme työtä tiiminä, jossa jokaisen huolellinen työpanos on tärkeä. Näin saamme toimitettua kauppoihin laadukasta leipää mahdollisimman pienellä hävikillä.


Työssä tarvittavat osaamiset ja ominaisuudet

Meillä leivät leivotaan nykyaikaisten laitteiden avulla, joten on tärkeää, että pystyt perehdytyksen jälkeen ymmärtämään leivontaprosessin ja omaksumaan myös tietokoneohjattujen laitteiden toiminnan.

Solahdat joukkoomme vaivattomasti, jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • olet kykenevä itsenäiseen työhön
  • osaat toimia rauhallisesti myös yllättävissä tilanteissa
  • olet sopeutuvainen ja avoin tiimipelaaja
  • olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • pystyt sopeutumaan fyysiseen vuorotyöhön
  • olet täysi-ikäinen
  • puhut suomen kieltä

Ja eikun hakemusta sisään!

Hakemukset pyydämme toimittamaan viimeistään 1.10.2023 rekrytointijärjestelmän kautta. Huomioithan, että emme voi tietosuojasyistä vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Hakemuksen pystyy jättämään helposti myös ilman CV:tä. Jätä meille tässä tapauksessa lyhyt esittely itsestäsi, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävään sekä aikaisemmasta työ- ja opintotaustasi.

Lisätietoa antaa tuotantopäällikkö Pentti Keränen, pentti.keranen@vaasan.com, p. 020 446 2474.