Materiaalisuunnittelija, Hyvinkään leipomo


Have an appetite for more?

Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima herkullisia leipiä, makeita leivonnaisia, ruokaisia ja fast food -tuotteita. Autamme asiakkaitamme erilaistumaan laadukkaiden leipomotuotteiden sekä raikkaiden ideoiden ja ratkaisujen avulla. Työllistämme Suomessa reilut 350 leipuria, ja globaalisti jo yli 6000. Tuotteitamme myydään 60 maassa.

Toimintamme kehittyy ja kasvaa, ja haemme innokasta ja järjestelmällistä materiaalisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Lantmännen Unibake Finlandin Hyvinkään-leipomoomme.

Järjestelmällisyyttäsi kaivataan!
Tehtävässä:

  • suunnittelet ja tilaat toimittajilta tarvittavat raaka-aineet sekä pakkausmateriaalit tuotantosuunnitelman ja ennusteiden mukaisesti
  • seuraat ja valvot raaka-aineiden saatavuutta sekä toimitusten oikea-aikaisuutta
  • käynnistät ja johdat parannustoimia omalla alueellasi tulosten ja havaittujen ongelmien perusteella
  • teet tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa
  • osallistut tuotekehityshankkeisiin uusien raaka-aineiden saatavuuden varmistamiseksi
  • vastaat tietojen oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässä

Teet tiivistä yhteistyötä varaston, tuotannon, tuotannon suunnittelun ja hankinnan kanssa.

Sinulla on työkokemusta tuotannosta, materiaalisuunnittelusta tai toimitusketjusta sekä tehtävään soveltuva tutkinto. Kansainvälisessä yrityksessä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito on välttämätön. Kokemus elintarvikealalta sekä MS Dynamics AX:n tai muun vastavan ERP:n tuntemus katsotaan eduksi.

Olet luonteeltasi ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen, pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia ja näet kehitysmahdollisuuksia ympärilläsi. Muuttuvissa tilanteissa olet joustava sekä kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä. Pystyt toimimaan myös paineen alla. Koska teet päivittäin töitä erilaisten sidosryhmien kanssa, omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme Sinulle
Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä ja samalla myös itseäsi. Me olemme tiimi, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä sekä mahdollisuuden tutustua mitä erilaisimpiin leipomotuotteisiin. Työsi on kokoaikainen ja suoritat sen normaalina toimistoaikana työaikaliukuman puitteissa. Tehtävässä raportoit Hyvinkään leipomon johtajalle.

Meillä saat näyttää mitä monipuolisemmissa tehtävissä mihin pystyt. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 1.10.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hyvinkään leipomon johtaja Kai Tuomainen , puh. 050 502 8392.

Lisätietoja meistä: www.lantmannen-unibake.com/fi

Growing together from field to fork