Myynti- ja ostoreskontran hoitaja (2 paikkaa)


Haluatko olla mukana muuttamassa elintarvikealaa positiivisesti? Jos vastaat kyllä, Cerealia on sinua varten, sillä me yhdistämme liiketoiminta-ajattelun ja ihmisten edun. Visiomme on kasvaa pohjoismaiden johtavaksi elintarvikealan toimijaksi. Olemme osa Lantmännenia, joka on iso kansainvälinen toimija. Yhdessä me inspiroimme ja kannustamme toisiamme eteenpäin – ja haluamme sinun olevan osa matkaamme!

Lantmännen Cerealian Salmisaaren toimistolla on avautunut upea mahdollisuus, sillä riveihimme etsitään sekä myyntireskontran hoitajaa että ostoreskontran hoitajaa.

Lantmännen osti Myllyn Parhaan liiketoiminnan kesällä 2022 ja olemme nyt vahvistamassa talousyksikköämme, jotta voimme tukea liiketoiminnan ja prosessien integroimista osaksi Lantmännenin ja Cerealian toimintatapoja.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Myyntireskontran hoitajana työtehtäviisi kuuluvat mm. kirjanpidon avustavista tehtävistä, laskutuksesta, päivittäisestä myyntisaamisten seurannasta, luotonvalvonnasta ja maksumuistutuksista.

Ostoreskontran hoitajana työtehtäviisi kuuluvat mm. laskujen tiliöinti, kirjanpitotilien saldojen seuranta ja täsmäytys, raportointi ja järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen. Sinulla on hyvä ymmärrys kirjanpidosta sekä mm. ALV käsittelystä ja yrityksen verovähennysoikeuksista. Molemmissa rooleissa osallistut aktiivisesti kehitysprojekteihin.


Mitä työssä menestyminen vaatii?

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Ymmärrystä ja kokemusta taloushallinnon prosesseista
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Jaat arvomme, joita ovat avoimuus, kokonaisvaltainen näkemys ja tahto mennä eteenpäin sekä lupauksemme kantaa vastuu pellolta pöytään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Olemme suuri kansainvälinen konserni, jonka monipuoliset toiminnot kattavat viljan koko arvoketjun – pellolla kasvavasta versosta aina ruokapöytään saakka. Liiketoimintamme on laaja-alaista ja kattaa elintarvike-, maatalous-, työkone-, bioenergia- ja kiinteistöalat, minkä ansiosta tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla, maissa, yhtiöissä ja osaamisalueilla.

Toimistomme sijaitsee Salmisaaressa Helsingissä, mutta voit työskennellä myös Hyvinkään tai Kotkan tuotantotilojen toimistolla. Työskentelemme joustavasti toimistolla ja etänä.

Kiinnostuitko?

Me toivomme niin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajan kuluessa, joten paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löydyttyä ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemus siis mahdollisimman pian! Mainitse hakemuksessasi, kummasta roolista olet kiinnostunut tai haluatko tulla huomioiduksi molempiin tehtäviin.

Jos sinulla on paikkaan tai rekrytointiprosessiin liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä HR yksikköömme: sari.nylander@lantmannen.com. Jäämme odottamaan hakemustasi!