Osa-aikaisia tuotantotyöntekijöitä Kotkaan


Haluatko olla mukana muuttamassa elintarvikealaa positiivisesti? Jos vastaat kyllä, Cerealia on sinua varten, sillä me yhdistämme liiketoiminta-ajattelun ja ihmisten edun. Visiomme on kasvaa pohjoismaiden johtavaksi elintarvikealan toimijaksi. Olemme osa Lantmännenia, joka on suuri kansainvälinen toimija. Yhdessä me inspiroimme ja kannustamme toisiamme eteenpäin – ja haluamme sinun olevan osa matkaamme!

Kotkan tehdas on Suomen suurimpia näkkileivän ja hapankorpun valmistajia, tunnettuja tuotteitamme ovat esimerkiksi Koulunäkki, Vaasan hapankorppu sekä Pieni Pyöreä. Merkittävä osuus tehtaan tuotannosta lähtee vientiin.

Lantmännen Cerealian Kotkan tehtaaseen etsitään nyt kahta (2) osa-aikaista tuotantotyöntekijää, työtunteja noin 24h / viikko.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtäviisi kuuluu tuotantolaitoksen kuivaleipälinjaston pakkaamon työtehtävät. Leipää tuotetaan kellon ympäri, joten työvuorot ovat sen mukaisesti aamu-, ilta- ja yövuoroja.

Tehtäviin tarjotaan perehdytys jolloin aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta toki arvostamme esim. elintarvikealan perustutkintoa tai vastaavaa.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan maaliskuussa 2023.


Mitä työssä menestyminen vaatii?

  • Reipasta työotetta
  • Halua oppia uutta
  • Huolellista ja tarkkaa silmää
  • Hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Suhtaudut vakavuudella annettuihin turvallisuus-, laatu- ja muihin ohjeisiin
  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Hygieniapassi katsotaan eduksi

Jaat arvomme, joita ovat avoimuus, kokonaisvaltainen näkemys ja tahto mennä eteenpäin, sekä lupauksemme kantaa vastuu pellolta pöytään

Kiinnostuitko?

Me toivomme niin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajan kuluessa, joten paikkoja voidaan täyttää sopivien henkilöiden löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemus siis mahdollisimman pian!

Jos sinulla on paikkaan tai rekrytointiprosessiin liittyviä kysymyksiä, voit olla yhteydessä HR yksikköömme: tiina.jarvinen@lantmannen.com. Jäämme odottamaan hakemustasi!


Tiina