Tuotannonsuunnittelija kesätyö


Haemme tiimiimme Kuusankoskelle tai Vantaalle kesän ajalle

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tiimissämme on tarvetta tuotannonsuunnittelijalle kesäkauden ajalle. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen kesätyö alkaen toukokuun alkupuolella ja päättyen elo-syyskuun vaihteessa. Tarkempi aloitus- ja lopetusajankohta sovitaan ennen työn aloitusta. Kerro hakemuksellasi tarkemmin, miten olisit käytettävissämme tulevan kesäkauden aikana.

Lähitiimiisi kuuluu sinun lisäksesi neljä muuta tiimin jäsentä sekä lähiesihenkilösi. Suurin osa tiimistäsi tekee töitä pääsääntöisesti Kuusankosken leipomollamme, mutta työskentelypisteesi voi sijaita myös Vantaan leipomollamme, mikäli olet valmis itsenäisempään työskentelyyn. Kerrothan hakemuksellasi kummalla toimipisteellä olisit kiinnostunut työskentelemään.

Tehtäväkenttäsi

Tehtäviisi kuuluu lyhyen aikavälin tuotannonsuunnittelua, kysynnän ennakointia, tuotannon raportointia sekä tuoterakenteiden ylläpitoa järjestelmissä sisältäen myös suunnitteluun liittyvien työkalujen päivittämistä tarpeen mukaan. Teet yhteistyötä pääsääntöisesti tuotannonsuunnitteluorganisaation ja tuotannon kanssa sekä myös muiden sidosryhmien kanssa.


Oletko sinä palapelimme puuttuva palanen?

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja tekniseltä alalta kuten esimerkiksi tuotantotalouden puolelta. Tehtävä soveltuu hyvin siis myös opiskelijalle, kuin myös alalta jo hieman kokemustakin kerryttäneelle henkilölle. Tehtävän vastuualueita pystytään hyvin muokkaamaan aikaisemman kokemuksen mukaisesti sopivan vaativaksi.

Solahdat rooliin sujuvasti, mikäli tunnistat itsessäsi myös seuraavia ominaisuuksia:

  • työskentelet luontevasti suunnitelmallisella ja tarkalla työskentelyotteella
  • teet päätöksiä hyödyntäen loogista päättelykykyä
  • olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen
  • kestät työssäsi muuttuvia tilanteita ja pystyt toimimaan myös ajoittaisen paineen alaisena
  • hallitset suomen ja englannin kielet suullisesti sekä kirjallisesti

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Toimimme vastuullisesti, joka näkyy meillä myös vastuullisuutena henkilöstöämme kohtaan. Pidämme yhdessä huolta toisistamme ja varmistamme, että työympäristö on turvallinen ja terveellinen jokaiselle vaasanilaiselle.

Meillä leivotaan leivän lisäksi upeita uria. Se tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa talon sisällä. Sisäiset urapolut voivat viedä moneen suuntaan ja joskus jopa aivan uusienkin asioiden parista. Osana Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä urapolut voivat viedä myös kansainväliseen suuntaan.

Ja eikun hakemusta sisään!

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään maanantaina 6.2.2023. Liitä hakemukseen myös ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuskirjeesi tehtävään. Muista mainita myös mille aikavälille etsit kesätöitä ja kummalla paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannonsuunnittelupäällikkö Eeva Minerva, eeva.minerva@vaasan.com p. 040 568 2104. Tiedustelut puhelimitse pyydetään ajoittamaan ma-pe klo 9-15 välille.