Tuotantopäällikkö Joutsenon leipomoon


Have an appetite for more?
Etsimme motivoitunutta ja osaavaa tuotantopäällikköä, jolla on intohimo kehittää tuotantoprosesseja ja joka haluaa olla avainasemassa organisaation menestyksessä. Tässä roolissa vastaat tiimisi (6 työnjohtajaa) johtamisesta ja kehittämisestä sekä tuotannon kustannustehokkaasta vetämisestä. Pääset kehittämään leipomon toimintaa yhdessä paikallisen johtotiimin kanssa yrityksen strategian, linjausten ja pitkän aikavälin suunnitelmien mukaisesti.
Toimipiste sijaitsee Lantmännen Unibake Finlandin Joutsenon leipomossa Lappeenrannassa. Tuotantopäällikkö raportoi roolissaan Joutsenon leipomon johtajalle.

Kehityshakuinen ja ratkaisukeskeinen kokenut osaaja etsinnässä!
Etsimme tiiminvetäjää, joka motivoi, osallistaa ja kehittää omaa tiimiään Lantmännen Unibaken arvojen ja periaatteiden mukaisesti. Tehtävässä kehität ja implementoit Lean-periaatteita ja prosesseja osana jatkuvaa parantamista sekä ohjaat omalta osaltasi jatkuvan parantamisen kulttuurin toteutumista.
Johdat tuotantotoimintaa varmistaen laatu, työ- ja tuoteturvallisuus sekä tehokkuus. Teet tiivistä päivittäistä yhteistyötä kunnossapidon kanssa varmistaen laitteiden toimivuus. Osallistut strategiseen suunnitteluun ja tuet organisaation kasvua.

Sinulla on työkokemusta teollisuudesta ja tuotantoprosesseista, aiempaa näyttöä onnistuneesta esihenkilötyöstään sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulta löytyy kokemusta jatkuvan parantamisen toimenpiteistä ja kulttuurin rakentamisesta. Kansainvälisessä yrityksessä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvä englannin kielen taito on välttämätön. Kokemus elintarvikealalta katsotaan eduksi.

Olet tulosorientoitunut, kehityshakuinen ja ratkaisukeskeinen. Lähestyt tavoitteita ja haasteita järjestelmällisesti ja systemaattisesti. Muuttuvissa tilanteissa olet joustava sekä kykenet tekemään itsenäisiä päätöksiä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, innostava ja motivoiva johtaminen on sinun vahvuuksiasi. Sinulla on kunnianhimoa hoitaa oman vastuualueesi esimerkillisesti ja keskityt täyttämään asiakkaidemme odotukset.

Tarjoamme Sinulle
Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä ja samalla myös itseäsi. Me olemme tiimi, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja kansainvälisessä työyhteisössä sekä mahdollisuuden tutustua mitä erilaisimpiin leipomotuotteisiin. Työsi on kokoaikainen ja suoritat sen normaalina toimistoaikana työaikaliukuman puitteissa. Meillä saat näyttää mitä monipuolisemmissa tehtävissä mihin pystyt. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet
Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 17.12.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Joutsenon leipomon johtaja Ville Huovinen, puh +358 40 860 4223.

Käymme hakemuksia läpi ja edetään valintaprosessissa jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian!