Työnjohtaja, Joutsenon leipomo


Have an appetite for more?
Haluatko tehdä töitä konkreettisten asioiden parissa, innostavassa ja kehittyvässä organisaatiossa? Haemme innokasta ja aikaansaavaa työnjohtajaa Lantmännen Unibake Finlandin Joutsenon leipomoomme. Joutsenon leipomossamme valmistamme herkullisia ja laadukkaita pakasteleivonnaisia Suomen, mutta myös muiden Pohjoismaiden ja Euroopan markkinoille. Tehtävässä toimit tuotannon työntekijöiden esihenkilönä ja johdat päivittäistä operatiivista tuotantoa. Työnjohtaja raportoi tehtävässään Joutsenon leipomon tuotantopäällikölle.

Nokkeluuttasi kaivataan!

Tehtävässä johdat ja kehität tiimiäsi ja toteutat vuorosi tuotannon suunnitelmien sekä laatuvaatimusten mukaisesti. Käytät päivittäisessä työssä tuotannon tilausjärjestelmää, huolehdit sen ylläpidosta ja raportoinnista. Pääset kehittämään toimintaa yrityksen strategian, linjausten ja pitkän aikavälin suunnitelmien mukaisesti. Varmistat työ- ja elintarviketurvallisuuden. Roolissasi työskentelet tuotannon luonteen mukaisesti pääsääntöisesti 3-vuorossa.

Sitkeä tiimipelaaja haussa
Työ on ajoittain hektistä ja aikataulut tiukkoja, joten toivomme että ole ratkaisukeskeinen, avoin ja siedät hyvin painetta. Luonteeltasi olet positiivinen, joustava ja utelias, ja näet kehitysmahdollisuuksia ympärilläsi. Kykenet ajamaan muutosta omassa tiimissäsi ja sitoutat ihmisiä toimintaamme. Tarvitset hyviä yhteistyötaitoja, sillä työssä ollaan jatkuvassa vuorovaikutuksessa erityisesti toimitusketjun, hankinnan sekä tuotannon suunnittelun kanssa.

Odotamme sinulla olevan muutaman vuoden kokemus esimiestehtävistä. Soveltuva amk-tutkinto katsotaan eduksi. Englannin kielen taito on välttämätön, sillä olemme kansainvälinen tiimi. Elintarvikealan tuntemuksesta on sinulle hyötyä, mutta oleellisempaa on, että pystyt ymmärtämään ja hahmottamaan prosessituotannon eri vaiheita, ja toimimaan nopeasti tuotannon tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle
Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä kansainvälisessä yrityksessä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Meillä saat näyttää mihin pystyt, monipuolissa tehtävissä. Oletko yksi meistä?

Hakuohjeet

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 8.10.2023 mennessä. Liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Pasi Piispa , puh. 040 845 0145, maanantaisin 18.9., 25.9. ja 2.10. klo 13.30–15.30.