Kesätyöntekijöitä Joutsenon leipomoon


Have an appetite for more?
Miltä kuulostaisi pullantuoksuinen kesätyö? Haemme innostuneita, myönteisellä asenteella varustettuja ja reippaita kesätyöntekijöitä Lantmännen Unibake Finlandin Joutsenon leipomoon.

Ahkeruuttasi kaivataan!
Kesätyöntekijän tehtäväkenttään kuuluu monipuoliset tuotteen valmistukseen liittyvät työt tuotantolinjoilla. Työ leipomossa on pääsääntöisesti fyysistä seisomatyötä, jota tehdään myös ilta- ja yöaikaan sekä viikonloppuisin. Palkkaus tehtävässä on Suomen elintarviketyöläisten leipomoiden työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Kokoaikaisen työntekijän viikoittainen työaika on keskimäärin 40 tuntia, mutta tarvitaan myös apulaisia vaihtelevan työajan sopimuksilla.

Kesätyön kesto on lähtökohtaisesti noin 3-4 kk (touko-syyskuu). Mainitsethan hakemuksessa, millaisella ajanjaksolla voit työskennellä.

Meillä asenne ratkaisee!
Toivomme että olet oma-aloitteinen, reipas ja tunnollinen tiimipelaaja. Pystyt myös hoitamaan tehtäviä itsenäisesti, ja huomioit mitä ympärillä tapahtuu. Parasta on, jos olet innokas oppimaan uutta ja ottamaan vastuuta. Työskentely leipomotuotannossa edellyttää 18 vuoden ikää, sekä suomen kielen taitoa.
Haethan rohkeasti, vaikkei sinulla vielä olisi vielä kokemusta teollisesta leivonnasta! Pääset oppimaan uutta kanssamme ja perehdytämme sinut tehtävään.

Leivo itsellesi tulevaisuus!

Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme tiimi, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja kansainvälisessä tiimissä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin.

Hakuohjeet

Hae tehtävään 25.2.2024 mennessä. Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuaikana, joten kannattaa toimia ripeästi!

Lisätietoja työtehtävästä antaa työnjohtaja Aleksi Myöhänen, jonka tavoitat parhaiten sähköpostitse aleksi.myohanen@lantmannen.com