Työnjohtaja Petikon leipomoon


Have an appetite for more?

Haemme innostunutta työnjohtajaa Lantmännen Unibake Finlandin Petikon leipomoomme, missä valmistamme herkullisia ja laadukkaita fast food -tuotteita pääasiassa Suomeen, mutta myös Pohjoismaihin ja Euroopan markkinoille. Tehtävässä toimit leipomon tuotannon työntekijöiden esihenkilönä, johtaen päivittäistä operatiivista toimintaa. Tehtävässä raportoit Petikon leipomon johtajalle. Tehtävä on vakituinen, ja työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa.

Sitkeä tiimipelaaja haussa

Tehtävässä johdat ja kehität tiimiäsi, sekä ohjaat toimintaa tuotantosuunnitelmien sekä laatuvaatimusten mukaisesti. Käytät aktiivisesti tuotannon tilausjärjestelmää, huolehdit sen ylläpidosta ja raportoinnista. Pääset kehittämään toimintaa yrityksen strategian, linjausten ja pitkän aikavälin suunnitelmien mukaisesti, ja olet avainasemassa varmistamassa päivittäistä työ- ja elintarviketurvallisuutta.

Työ on ajoittain hektistä ja aikataulut tiukkoja, joten toivomme että ole ratkaisukeskeinen, avoin ja siedät hyvin painetta. Luonteeltasi olet positiivinen, joustava ja utelias, ja tunnistat kehitysmahdollisuuksia ympärilläsi. Kykenet ajamaan muutosta omassa tiimissäsi ja sitouttamaan ihmisiä toimintaamme. Tarvitset hyviä yhteistyötaitoja, sillä työnjohtajana olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa sisäisen ja ulkoisen verkoston kanssa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset:

  • kokemusta esihenkilötehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta
  • kiinnostusta ja intoa toimia esihenkilöroolissa tuotantoympäristössä
  • halua toimia työturvallisuus edellä
  • erinomaisen suomen kielen, ja hyvän englannin kielen taidon, sillä työyhteisömme on kansainvälinen

Elintarvikealan tuntemuksesta on ehdottomasti hyötyä, mutta oleellisempaa on, että tuotantoympäristö on sinulle tuttu, ja pystyt ymmärtämään ja hahmottamaan prosessituotannon eri vaiheita. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Leivomme uraasi kuin parasta pullataikinaa kannustaen Sinua kasvamaan ja haastamaan meitä, ja samalla myös itseäsi. Me olemme porukka, joka suhtautuu intohimoisesti leipomiseen ja kaikkeen mikä siihen liittyy. Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä kansainvälisessä yrityksessä, sekä mahdollisuuden tutustua herkullisiin leipomotuotteisiin. Panostamme työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, toiminnan ja johtamisen kehittämiseen. Tule siis osaksi mainiota tiimiämme!

Hakuohjeet

Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 28.6.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Plant Manager Mauritz Almari: mauritz.almari@lantmannen.com