Avoin hakemus Lantmännen Unibake Finland


Lantmännen Unibake on leivonnaispakasteisiin erikoistunut kansainvälinen osaaja, jolla on vahvat juuret suomalaisessa leipomisessa. Meillä on markkinoiden monipuolisin valikoima herkullisia leipiä, makeita leivonnaisia, ruokaisia ja fast food -tuotteita. Autamme asiakkaitamme erilaistumaan laadukkaiden leipomotuotteiden sekä raikkaiden ideoiden ja ratkaisujen avulla.

Lantmännen Unibake on osa Lantmännen-konsernia. Toimintatapamme ovat vastuullisia ja noudatamme ruokaturvallisuuden standardeja. Pääkonttorimme sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa, ja meillä on yli 30 leipomoa eri puolilla maailmaa, työllistäen 6000 leipuria. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat kotimaassa Vaasan ja Myllyn Paras.

Lantmännen Unibake Finland työllistää yli 350 henkeä Suomessa, ja Viron Sauen leipomollamme työskentelee noin 150 henkilöä.

Leipomoissamme Joutsenossa, Hyvinkäällä ja Vantaalla sekä Viron Sauessa työskennellään tuotantoon ja toimitusketjuun liittyvissä tehtävissä. Toimistomme Helsingissä työllistävät esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon ja tuotekehityksen ammattilaisia.

Appetite for more? Tule osaksi innostunutta työyhteisöä!

Voit hakea meille töihin täyttämällä avoimen hakemuksen. Säilytämme avoimet hakemukset enintään puolen vuoden ajan. Jätä avoin hakemus myös silloin, kun haet harjoittelu- tai lopputyömahdollisuutta. Olemme sinuun suoraan yhteydessä, mikäli sopivia paikkoja avautuu.

Lue lisää osoitteessa www.lantmannenunibake.fi