Tervetuloa kansainväliseen monialakonserniin, joka toimii laajasti viljan arvoketjussa pellosta pöytään. Meillä voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä yhdessä yli 10 000 työntekijän kanssa, ja vaikuttaa Lantmännenin tulevaisuuteen. Yhtiöllämme on vahvat juuret myös Suomessa, jossa toimimme maatalousalalla sekä mylly- ja elintarviketeollisuudessa.

Avoimet työpaikat

  Etsitkö uusia haasteita? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla.  

Pitkät perinteet viljelyssä

Tarinamme alkoi yli sata vuotta sitten, kun ruotsalaiset maanviljelijät yhdistivät voimansa kehittääkseen viljelymenetelmiä sekä luodakseen arvoa viljasta. Siitä lähtien Lantmännenin tavoitteena on ollut kehittää viljasta kannattavaa ja kestävää liiketoimintaa. Tänä päivänä olemme kansainvälinen ja kasvava konserni, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Samalla kun olemme ylpeitä juuristamme, meillä on selkeä kasvustrategia – kartoitamme uusia markkinoita ja laajennamme toimintaamme.

Mitä tarjoamme?

Pyysimme työntekijöitämme kuvailemaan meitä työnantajana. Tämän pohjalta olemme tiivistäneet neljä pääsyytä, miksi sinun kannattaisi valita meidät. Lue lisää siitä, mitä tarjoamme ja miten voit kasvaa kanssamme.

Mitä tarjoamme?

Kehityspolut

Tarvitsemme joukkoomme nuoria osaajia haastamaan ajatteluamme ja muokkaamaan tulevaisuudenpolkuamme. Jos opiskelet tai olet urasi alkutaipaleella, voimme tarjota sinulle monenlaisia mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.    

Lue lisää (englanniksi)

Työntekijöiden tarinat

Kukapa osaisi paremmin kertoa siitä, millaista on työskennellä Lantmännenilla kuin omat työntekijämme. Tutustu heidän tarinoihinsa ja kokemuksiinsa – pellosta pöytään.  

Tutustu tuleviin työkavereihisi  

Kehityspolut

Koska liiketoimintamme kattaa koko arvoketjun ja panostamme vahvasti kehittymiseesi, voit kehittyä koko urasi ajan ja löytää oman juttusi.  

Tule kasvamaan kanssamme

Mitä arvostamme

Arvomme ohjaavat päivittäistä työtämme. Ne ohjaavat meitä siinä, miten kohtelemme toisiamme, ja miten kannamme vastuuta yksilöinä ja yrityksenä.

  • Avoimuus on kykyä sopeutua muutoksiin avoimessa toimintaympäristössä, jossa arvostetaan luottamusta, läpinäkyvyyttä, yhteistyötä ja viestintää.
  • Dynaamisuus on aktiivisuutta, aloitteellisuutta ja kykyä nähdä haasteet mahdollisuutena kehittyä niin henkilökohtaisella kuin yritystasolla.
  • Kokonaisvaltainen näkemys on ymmärrystä siitä, että jokaisen työntekijän henkilökohtainen panos vaikuttaa liiketoimintamme menestykseen, ja että tuotteillamme ja palveluillamme on vaikutus yhteiskuntaan ja ihmisten arkeen.