Avoin hakemus Vaasan Oy


Meistä lyhyesti

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 520 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä neljässä leipomossa eri puolilla maata, rikkaan suomalaisen leipäkulttuurin edistämiseksi. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Pohjois-Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla.

Mihin tehtäviin voin hakea jättämällä avoimen hakemuksen?

Jos yrityksessämme ei ole juuri nyt avoimena sinulle sopivia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Avointa hakemusta jättäessäsi muista kertoa, miltä paikkakunnilta etsit työtä, millainen opinto- ja työkokemustausta sinulla tällä hetkellä on ja minkälaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.

Voit halutessasi testata vastaamalla muutamaan kysymykseen, mihin tehtäviin soveltuisit Vaasanilla parhaiten: https://www.vaasan.fi/tietoa/vaasan-uralle/mita-tarjoamme-sinulle/.

Kaikki Lantmännenin ja Lantmännen Unibaken avoimet työpaikat löydät osoitteesta: https://www.lantmannen.fi/ura-meilla/avoimet-tyopaikat/.

Milloin ja miten käsittelemme avoimia hakemuksia?

Käsittelemme kaikki saapuneet avoimet hakemukset ja olemme suoraan yhteydessä sinuun, mikäli koemme tarpeelliseksi täydentää hakijakuntaa käynnissä olevaan rekrytointiprosessiin. Vaikka olisit jättänyt avoimen hakemuksen, suosittelemme, että seuraat työpaikkailmoituksiamme aktiivisesti myös itse. Saamme joissain tapauksissa useita kymmeniä tai jopa satoja hakemuksia avoinna oleviin tehtäviin ja näissä tapauksissa harvemmin laajennamme hakijoiden joukkoa tarkastelemalla avoimia hakemuksia.

Käsittelemme saapuneita avoimia hakemuksia enintään 6 kuukauden ajan tietosuojaselosteemme mukaisesti sekä voimassa olevia lakeja ja säädöksiä noudattaen. Olemme kaikkiin Vaasanille hakeneisiin henkilöihin yhteydessä viimeistään silloin, kun avoimen hakemuksen käsittelyaika on päättynyt.