Työntekijät ovat suurin voimavaramme, ja panostamme henkilöstömme kehittymiseen monin tavoin. Meillä voit vahvistaa taitojasi nykyisellä osaamisalueellasi tai kasvattaa osaamista aivan uudella alueella. Voit oppia muiden maiden kollegoilta kansainvälisessä ja monimuotoisessa työyhteisössämme tai panostaa johtamistaitojesi kehittämiseen. Voit itse vaikuttaa siihen, millaiseksi urapolkusi muotoutuu – me tuemme sinua matkallasi.

  Näin voit rakentaa urapolkuasi  

Tutustu eri liiketoimintoihin  

Koska meillä on liiketoimintaa koko arvoketjussa, voit tutustua erilaisiin toimialoihin ja laajentaa osaamistasi.

 

Tutustu uusiin maihin

Oletko kiinnostunut ulkomaan työskentelystä ja eri kulttuureista? Meillä on toimintaa yli 20 maassa, joten sinulla on mahdollisuus hakeutua kansainväliseen rooliin toisessa maassa.  

Johtamistaitojen tai asiantuntijuuden vahvistaminen

Haluat ehkä toimia asiantuntijana tai sinulla on taito tuoda ihmisten parhaat puolet esiin. Lantmännenillä voit kehittyä ja puhjeta kukkaan.

Tutustu eri liiketoimintoihin

Työskentely uudessa organisaatiossa

Jos olet jo kerryttänyt osaamista jollakin liiketoimintamme osa-alueella ja haluat kokeilla jotain uutta, voit siirtyä uusiin tehtäviin yrityksen sisällä. Tämä on erinomainen tapa kehittyä ja laajentaa osaamistaan.  

Tutustu muihin vaihtoehtoihin – olet tervetullut takaisin

Kenties haluat kokeilla siipiäsi Lantmännenin ulkopuolella? Jos päätät kerryttää osaamistasi talon ulkopuolella, me pidämme oven auki - olet tervetullut takaisin.