Jokaisella 10 000 työntekijällämme on oma tarinansa kerrottavana siitä, millaista on työskennellä Lantmännenilla. Tässä muutamia esimerkkejä innostuneista ja osaavista ihmisistä, jotka työskentelevät meillä.

Tiia Ranta

Talousjohtaja, Lantmännen Cerealia
Tukholma, Ruotsi

Lantmännen Cerealian talousjohtaja Tiia Ranta siirtyi tehtäväänsä Suomesta, jossa hän työskenteli Lantmännen Unibaken Suomen ja Baltian tuoreleipäliiketoiminnan talousjohtajana. Kysyimme Tiialta, mikä uudessa työpaikassa on parasta ja hän vastasi seuraavasti: "Kaikki ovat olleet todella ystävällisiä ja vieraanvaraisia. Tunsin nopeasti olevani ”osa jengiä”. On hienoa nähdä, miten motivoituneita ja osaavia kollegani ovat kehittäessään yrityksemme toimintaa. He ovat ylpeitä saadessaan työskennellä Lantmännenilla. Aivan kuten minäkin."

Merle Poolamets

Business Process Manager Finance, Lantmännen Cerealia
Tukholma, Ruotsi

"Arvostan työkavereissani eniten avoimuutta, mikä tekee kehitystyöstä paljon helpompaa ja miellyttävämpää. Minulle on tärkeää puhua työkavereiden kanssa avoimesti asioista ja tarvittaessa "nostaa kissa pöydälle" eli tuoda esille tärkeitä ja joskus haastaviakin asioita ja löytää niihin yhdessä ratkaisuja."

Olli Lavikka

Chief Operating Officer (COO), Lantmännen Cerealia
Tukholma, Ruotsi

"Kuvailisin Lantmännenia arvolähtöiseksi, ammattimaiseksi ja kestävän kehityksen johtavaksi toimijaksi."

Lue lisää Ollista ja hänen vinkeistään ​​uran rakentamiseksi Lantmännenilla täältä (englanniksi).

Nina Tuomikangas

Project Manager Innovation, R&D, konsernitoiminnot  
Tukholma, Ruotsi

"Lantmännen on uskomaton yritys – olen kokenut täällä urani parhaita vuosia. Meillä on vahvat arvot, kunnianhimoiset tavoitteet ja panostamme kestävään kehitykseen".

Tutustu Ninan uraan Lantmännenillä täällä (englanniksi).