Pyysimme työntekijöitämme kuvailemaan vahvuuksiamme työnantajana ja kertomaan, mikä tekee meistä työnantajana ainutlaatuisen. Lantmännenillä olet osa yritystä, jolla pitkät perinteet maatalous- ja elintarvikealalla, ja joka panostaa työntekijöihinsä ja liiketoimintaansa. Meillä voit vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihimme, yrityksemme menestykseen ja ihmisten arkeen – pellosta pöytään.  

4 syytä valita meidät

Me Lantmännenilla arvostamme sitoutumista ja halua kehittää omaa osaamistaan ja liiketoimintaamme. Kehitämme liiketoimintaamme pitkäjänteisesti ja vastuullisesti. Kannustamme työntekijöitämme olemaan avoimia, dynaamisia ja kokonaisvaltaisesti ajattelevia. Uskomme, että on mahdollista toimia samalla sekä liiketoimintalähtöisesti että ihmistä arvostaen. 

Missä tahansa Lantmännenilla työskenteletkin, vaikutat työlläsi yhteiseen tulokseemme. Siksi pyrimme luomaan osallistavan kulttuurin, jossa panostetaan paljon tiimityöhön. Jos olet ratkaisukeskeinen ja ennakkoluuloton ihminen, joka kokeilee rohkeasti uusia asioita tai joka etsii mahdollisuuksia kehittää itseään ja vaikuttaa samalla yhteiskuntaan ja ihmisten arkeen – olet tullut oikeaan paikkaan.  

Meillä vallitsee ystävällinen kulttuuri, joka perustuu avoimuuteen ja keskinäiseen kunnioitukseen. Meillä on helppo saada äänensä kuuluviin ja vaikuttaa. Kannustamme toisiamme ilmaisemaan mielipiteensä sekä ottamaan vastuuta omasta työstä ja yrityksemme matkasta eteenpäin. Kehitämme liiketoimintaamme kunnianhimoisesti kantamalla vastuun tuloksesta, tekemällä yhteistyötä ja kartoittamalla uusia mahdollisuuksia.  

Olemme suuri kansainvälinen monialakonserni, jolla on liiketoimintaa maatalous-, kone-, bionergia- ja elintarvikealoilla. Liiketoimintamme kattaa viljapohjaisten tuotteiden koko arvoketjun – pellosta pöytään. Siksi voimme tarjota uramahdollisuuksia useilla eri toimialoilla, eri maissa, yrityksissä ja osaamisalueilla.

Maatalousosuuskuntamme sai alkunsa yli 100 vuotta sitten, kun joukko ruotsalaisia viljelijöitä yhdisti voimansa kehittääkseen viljelymenetelmiä ja luodakseen arvoa viljasta. Sen jälkeen on saatu paljon aikaan. Olemme nykyään suuri ja kannattava monialakonserni, joilla on pitkät perinteet monilla markkinoilla. Kehitämme liiketoimintaa kasvuhakuisen strategian avulla – kartoittamalla uusia markkinoita ja laajennamme liiketoimintaa.

Maailman väkiluku kasvaa, ilmastonmuutos etenee ja kuluttajat ovat entistä tiedostavimpia. Näiden muutosten myötä yritysten on kannettava entistä suurempaa vastuuta ympäristöstämme, missä tarvitaan kaikkien panosta. Me Lantmännenilla uskomme, että toimintamme on osa suurempaa kokonaisuutta. Panostamme siksi innovaatioihin ja kestävään kehitykseen kehittääksemme tuotteita ja palveluita, joilla on myönteinen vaikutus yhteiskuntaan ja ihmisten arkeen.