Myllyn paras -pastojen tuotanto hyvinkäällä on käynnistynyt

Takaisinvedot, 2023

Rakastettu Myllyn Paras Makaroni on tulevien viikkojen aikana jälleen kaikkien saatavilla.

Makaronin, rakettispagetin ja kuviopastojen tuotanto on ollut pysähdyksissä Lantmännen Cerealian Hyvinkään tehtaallamme kesäkuun puolivälistä alkaen. Pastalinjan konerikon seurauksena vedimme tuolloin varotoimenpiteenä lähes kuukauden pastatuotannon takaisin. Tästä johtuen vähittäiskauppojen pastahyllyt ovat olleet tyhjinä ympäri Suomen.  

Pastatuotantoon käytettävä laitteisto on saatu korjattua ja laadunvalvontaprosesseja on entisestään tehostettu. Nyt olemmekin voineet jälleen käynnistää pastalinjan valmistamaan suosittuja makaroni- ja pastatuotteitamme. Vaikka pastalinja onkin käynnissä täydellä teholla ympäri vuorokauden, kestää muutamia viikkoja ennen kuin saamme kaikkien kauppojen hyllyt täytettyä. Teemme työtä täydellä teholla ja suurella sydämellä. 

Olemme saaneet takaisinvetoon liittyen tuhansia yhteydenottoja kuluttajilta ja käsittelemme niitä jatkuvasti täysin tähän keskittyvän tiimin voimin. Vastaamme kaikille, mutta valitettavasti tässä kestää vielä jonkin aikaa. Ystävällisesti pyydämme kuluttajilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.  

Tämä tapaus on ennennäkemätön yrityksemme historiassa, ja pahoittelen tilannetta syvästi. Pastapula on vaikuttanut ympäri Suomen ja olen tietenkin nyt todella iloinen, että olemme saaneet pastatuotannon jälleen käyntiin. Olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, ettei vastaava tilanne koskaan toistu. Yrityksen työntekijät ovat osoittaneet vahvaa sitoutuneisuutta hoitaessaan tätä monimutkaista kokonaisuutta kesäkuukausien aikana. Varmasti monet meistä suomalaisista odottavat makaronilaatikon syömistä, ja pian se on taas mahdollista, sanoo Lantmännen Cerealia Suomen maajohtaja Mikko Savinko. 

Lisätietoja varten ota yhteyttä:  

Emelie Bontesse de Filippis, viestintäpäällikkö, Lantmännen Cerealia 
Puh: +46 10 556 98 21 
Sähköposti: emelie.bontesse@lantmannen.com  

Kuluttajapalvelu, Lantmännen Cerealia 
www.myllynparas.fi